Welkom op de website van pVideo, een videoproductiebedrijf met een persoonlijke aanpak. 'p' staat voor Paul, dat ben ik. Maar ook voor persoonlijk, professioneel, people, products en promotion.

 

pVideo maakt videoproducties met een persoonlijke touch. De gehele productie wordt in nauw overleg met u als opdrachtgever uitgevoerd, van ontwikkeling van een concept tot het opleveren van het eindresultaat. Hierbij  is er veel mogelijkheid voor experiment en creatieve speelruimte. pVideo is wendbaar en snel. pVideo breekt graag met geldende conventies. Hierdoor ontstaan unieke producties waarin u zich helemaal zult herkennen.
 
pVideo levert een totaalproduct. Video kan worden voorzien van (onder) titels en animaties. Indien gewenst kunnen ook bedrijfslogo's worden geanimeerd om een dynamisch herkenbaar geheel te verkrijgen. pVideo kan videoproducties geheel in uw huisstijl opzetten of een  nieuwe huisstijl ontwikkelen. Daarnaast kunnen ook scripts en ondersteunende teksten worden verzorgd.
 
Klik hier om voorbeelden te zien van onze producties.

 

pVideo maakt beeldverslag van de deelname van Ciber aan de Roparun 2016

Gepost 02/10/2016

Het automatiseringsbedrijf Experis Ciber doet al enkele jaren mee aan de Roparrun. Deze estafetteloop start in Parijs en eindigt in Rotterdam. De opbrengst gaat naar het verbeteren van levens van mensen met kanker. Het motto is 'Leven toevoegen aan dagen, waar er geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.' pVideo sponsorde Ciber in 2016 door het maken van een beeldverslag.

Lees de rest van deze post »

pVideo goes musical theater

Gepost 29/11/2015

Theaterstichting 8 op de schaal van richter heeft pVideo gevraagd om een teaser te maken voor de productie 'Spring Awakening' die volgend jaar maart speelt in de Verkadefabriek in den Bosch. De teaser moest een aantal nummers bevatten van de eerste aktie die momenteel geoefend word. Al snel bleek dat het beter zou zijn losse teasers te maken van verschillende nummers en een aantal scenes. Omdat de teasers via social media verspreid gaan worden, is het van groot belang dat ze kort en pakkend zijn. Kijk snel op de pagina 'Portfolio' om te zien hoe dat gelukt is! 

Lees de rest van deze post »

pVideo maakt promotievideo voor de leukste kroeg van Geldrop

Gepost 30/01/2015

pVideo heeft een promotievideo gemaakt voor Dorpscafé in de Gammele Geit, een kroeg die relatief nieuw is op het horecaplein in Geldrop, maar nu al een begrip is in Geldrop en omstreken. En terecht, want de Gammele Geit bruist van de aktiviteiten voor alle leeftijden en doelgroepen. De video moest juist dat duidelijk maken. Volgens uitbater Richard Pors van de Gammele Geit is dat uitstekend gelukt! pVideo weet goed de sfeer en uitstraling van uw bedrijf of evenement over te brengen in beeld en geluid. Een aanwinst voor uw website en uitingen op sociale media!

Lees de rest van deze post »

pVideo levert project op voor Brainport Development

Gepost 30/01/2015

Vandaag heeft pVideo een 2e productie opgeleverd voor Brainport Development. Deze keer betreft het een promotiefilm voor het concept Launch Your Business. Met dit concept worden tech startups en jonge tech bedrijven geholpen hun bedrijf neer te zetten en uit te bouwen. De geleverde video geeft een overzicht van de beschikbare diensten, locaties en benefits. De geanimeerde begin en eindtitel zijn geheel in lijn met de huisstijl van Brainport Development en maken gebruik van het beeldmerk voor Launch Your Business. Zo krijgt de video meerwaarde en vormt zij een naadloos geheel met andere communicatie-uitingen. Dit verhoogt de herkenbaarheid en biedt bvendien veel 'visual interest'. Uw publiek moet tenslotte wel willen blijven kijken!

Lees de rest van deze post »

Rotary Club Son première after movie 4x4 evenement

Gepost 14/05/2014

Nagenieten van een geslaagd evenement!

Lees de rest van deze post »

Wat doet een video-editor nu eigenlijk?

Gepost 30/04/2014

Iedereen kan video maken! Of toch niet.......

Lees de rest van deze post »

pVideo maakt after movie Rotary Son 4x4 challenge

Gepost 12/02/2014

Vandaag benaderd door Rotary Son om hun benefit 4 x 4 challenge voor Boys Home India vast te leggen op video. Het evenement gaat plaatsvinden op 22 maart a.s. Wordt gegarandeerd spectaculair! pVideo draagt graag zijn steentje bij aan een goed doel!

Lees de rest van deze post »

Nieuwe Panasonic Leica DG Summilux 25mm F1.4 ASPH is een pareltje!

UA-59744349-1